Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco SLK LOW

Matco SLK8 LOW volautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1650 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
8 of 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
750 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 1000 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 35 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
240% voorrek

Matco Machine Gewicht

Gewicht

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
3x400v met 0V en PE

SLK LOW volautomatische palletwikkelaar

U bent op zoek naar een flexibele volautomatische wikkelaar? Dan is de Matco SLK LOW met een hoogte van 90mm precies wat u zoekt. Standaard is het maximale belastbaar gewicht 750 kg (optioneel aan te passen) en met zijn 12 toeren per minuut kan deze machine tot 35 pallets per uur wikkelen. Dankzij onze eigen engineerafdeling kunt u de wikkelaar inclusief het transportsysteem helemaal naar uw wensen laten configureren. Zo kiest u voor het optimale rendement uit uw investering.

De SLK LOW is een ideale oplossing voor standalone logistieke behoeftes. I.c.m. het lage transportsysteem kunt u met een pompwagen of EPT eenvoudig pallets aanvoeren en gaat voor de rest alles volledig automatisch. Bij keuze voor de SLK LOW gaat u snel besparen op uw Operating Expenses.

Perfect voor een grote diversiteit aan producten

Deze volautomatische palletwikkelaar met draaitafel is perfect geschikt voor een grote diversiteit aan producten. De SLK LOW is eenvoudig te bedienen middels een touch panel, waarop tien verschillende wikkelprogramma’s kunnen worden ingesteld. Hierdoor bent u niet gebonden aan één type palletlading en dus zeer flexibel.

Pallets aanvoeren van verschillende kanten

Deze volautomatische palletwikkelaar met draaitafel heeft veel voordelen. Zo neemt hij relatief weinig ruimte in op de werkvloer. Maar hij is tegelijkertijd zeer robuust en stabiel, doordat hij aan de vloer is vernageld. Bovendien kunt u van verschillende kanten pallets aanvoeren en weer afvoeren. Dat hoeft niet eens rechtdoor te zijn, dat kan ook in 90 of 180 graden. U kunt de pallet dus draaien als u een andere oriëntatie wilt hebben. Dat is de reden dat deze machine vaak op een kruispunt van rollenbanen geplaatst wordt. Laat één van onze verkoopadviseurs u informeren over de vele mogelijkheden en op welke manier Matco u kan helpen uw wikkelproces te optimaliseren.

Afgewerkt op maat voor

Heeft u per se bepaalde afmetingen nodig, zodat de machine aangepast moet worden? Daar kan ons engineeringsteam u uiteraard mee helpen door de machine uit te voeren zoals u dat wilt. Ook kunnen wij de mogelijkheid bieden tot scannen, wegen, contour meten en labelen binnen uw verpakkingslijn. Indien gewenst bieden wij graag maatwerk voor uw specifieke situatie. Onze eigen mechanische en elektro engineers staan voor u klaar. Net als ons eigen CE-team de veiligheid waarborgt. We maken alle berekeningen en software zelf, dus we zijn volledig onafhankelijk.

Zijn er bepaalde afmetingen waar we rekening mee moeten houden bij het ontwerp van de machine? Wilt u dat de SLK LOW gekoppeld is aan bepaalde systemen die u nu al gebruikt in het productieproces of logistieke proces? Of heeft u misschien wensen vanuit uw medewerkers over de gebruikersinterface of de ergonomische aspecten? In al deze gevallen kunnen wij u perfect van dienst zijn. Laat het ons gewoon weten en wij definiëren samen met u uw behoefte en de scope of work.

Onze klanten zijn erg blij met een door ons verzorgde koppeling met een ERP-systeem, WMS-systeem, etiketteer machine of een ander systeem. Bijna alles is mogelijk; onze software kan communiceren met nagenoeg ieder systeem. Wij zorgen ervoor dat uw wikkellijn voldoet aan al uw communicatieve wensen. 

Vertrouw op topkwaliteit van Matco

Onze eigen experts verzorgen ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen van de wikkelaars. We begeleiden tijdens de productie het hele proces en onze projectmanager houdt u van elke stap op de hoogte. Zo kunnen we u de best mogelijke service verlenen, al voordat de machine daadwerkelijk geleverd is.

En vergeet ook het meedenkend vermogen van onze medewerkers niet inzake stretch folie. Wilt u weten hoe u uw proces kunt optimaliseren met minimaal verbruik van stretch folie en een optimale ladingstabiliteit? Onze verpakkingsexperts adviseren u graag. Zodat u nu én in de toekomst steeds weer efficiëntieslagen kunt maken.

Gegarandeerde ladingszekering

Ook met de SLK LOW kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Onderhoud van uw SLK LOW volautomatische palletwikkelaar

Stilstand van een palletwikkelaar kost geld. Zeker als uw hele productie afhankelijk is van die ene machine. Daarom is het zo belangrijk om preventief gepland onderhoud uit te voeren. Hierover maken we al in een vroeg stadium afspraken met u. Want wij willen ook dat u zo lang mogelijk profijt hebt van uw investering.

Net zoals onze volautomatische palletwikkelaars is het onderhoud hiervan ook maatwerk. Gelukkig kunt u altijd rekenen op snelle service, want wij hebben maar liefst 20 servicemonteurs op de weg. Er is dus altijd een specialist met een korte responstijd beschikbaar. Aangezien we de machines zelf hebben ontworpen en gebouwd, kunnen we heel snel schakelen wanneer er onderhoud nodig is.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE