Tel

Traversewagen

Moet u tijdens het logistieke proces een grotere afstand overbruggen en hoeven er over die afstand geen pallets of stukgoederen te worden gebufferd?

Offerte aanvragen

Moet u tijdens het logistieke proces een grotere afstand overbruggen en hoeven er over die afstand geen pallets of stukgoederen te worden gebufferd? Zet dan de Matco traversewagen in. De traversewagen is in dit geval een voordelige optie. Hij begint doorgaans op het uiteinde van een rollenbaanof kettingbaan. Vanaf dat punt kan de lading naar verschillende vervolgpunten voor het transport worden gebracht.

Een enkele traversewagen maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de goederen van meerdere parallel opgestelde productielijnen te transporteren naar een palletwikkelaar die in het verlengde van een van deze productielijnen staat opgesteld. Meerdere pallets vervoeren kan ook op een traversewagen. Daarnaast kan de traversewagen worden gebruikt voor de aanvoer van lege pallets naar een palletiser of robot.

Opbouw Matco traversewagen

De Matco traversewagen is in de basis een platform op wielen en op dit platform kan een opbouw naar keuze worden gezet. Het platform kan geleid worden over een rails of via geleide wielen die langs een profiel lopen. Op de traversewagen kunnen verschillende componenten gemonteerd worden, meestal is dit een rollen- of kettingbaan. Of bijvoorbeeld een aandrukker die een gestapelde lading stevig op haar plek houdt tijdens het versnellen en afremmen van de traversewagen. Deze aandrukker is een mooi voorbeeld van het maatwerk dat Matco kan leveren.

Onderhoud van uw traversewagen

Alles wat bewegende delen heeft, slijt op den duur. Hoe schoon de omgeving ook is en hoe zuinig u er ook op bent. Daarom is het van zeer groot belang dat u preventief gepland onderhoud laat uitvoeren. Dat doen wij graag voor u. Samen met u willen we stilstand van de traversewagen voorkomen, want dat kost u geld. Om die reden komen onze monteurs bij u op locatie om ervoor te zorgen dat uw traversewagen zo lang mogelijk meegaat. Hierover hebben we uiteraard al afspraken gemaakt toen u interesse toonde in onze producten, want het is ons doel om u te garanderen dat u zo lang mogelijk profijt hebt van uw investering.

Is er spoedonderhoud nodig, omdat u niet verder kunt? Vertrouw dan op onze snelle service. In totaal hebben we elke dag maar liefst 20 servicemonteurs op de weg. Wat uw locatie ook is, er is altijd een specialist in de buurt die uw traversewagen en transportsysteem weer optimaal laat werken. Snel schakelen wanneer er onderhoud nodig is, dat is onze specialiteit. Ervaar het zelf!

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE