Tel

Roll wrappers

U wilt liggende rollen (cilinders) ingepakt hebben? Dan zijn de betrouwbare roll wrappers van Matco precies wat u zoekt. Dankzij slimme technologie doet deze robuuste wikkelaar precies wat u wilt. Snel en efficiënt. Zo kiest u voor het optimale rendement uit uw investering. Ideaal voor de papierindustrie, voor rollen isolatiemateriaal, textiel, vilt en nog veel meer.

Contact opnemen
Roll wrapper

  • Volledige verpakking van rollen
  • Grootte variëteiten in roldiameters
  • Stof- en vochtbestendig
  • Voorkomt krassen

Matco Roll Wrapper
Meer informatie

Twee soorten roll wrappers

Er zijn twee verschillende soorten roll wrappers; een type waarbij de draaiarm van de wikkelaar draait en een type waarbij het product meedraait met de draaitafel. Doordat de rol steeds een beetje draait, wikkelt de folie zich over elk oppervlak van het product. Beide soorten wikkelaars nemen u veel werk uit handen. Laat een van onze verkoopadviseurs u informeren over de vele mogelijkheden.

Onderhoud van uw roll wrapper

Stilstand van een wikkelaar kost geld. Zeker als uw hele productie afhankelijk is van die ene machine. Daarom is het zo belangrijk om preventief gepland onderhoud uit te voeren. Hierover maken we al in een vroeg stadium afspraken met u. Want wij willen ook dat u zo lang mogelijk profijt hebt van uw investering. Gelukkig kunt u altijd rekenen op snelle service, want wij hebben maar liefst 20 servicemonteurs op de weg. Er is dus altijd een specialist in de buurt voor u. 

JORGE