Tel

Onze branches

Industrie

In welk type industrie u ook actief bent, veiligheid staat altijd voorop. De palletwikkelaars van Matco voldoen daarom aan de hoogste eisen. Onze eigen experts kunnen alles calculeren en engineeren op dit gebied. Dat gaat verder dan een veiligheidshek, lichtscherm en deur. Ook de hoeveelheid kracht die het staal kan hebben wordt bijvoorbeeld berekend. Bovendien kunnen voor u de aansluiting en communicatie met voorgaande processen, zoals een palletizer, optimaal verzorgen. Heeft u speciale wensen voor een tussenliggend transportsysteem? Wij voeren ze uit!

Contact

Topkwaliteit elektrische componenten

Ook aan de elektrische componenten worden zeer hoge eisen gesteld in de industrie. Dat heeft vooral te maken met het voorkomen van downtime. Matco is uw specialist op dit gebied. Wij bieden u componenten van topkwaliteit die door onze eigen engineers als maatwerk worden ingezet voor uw situatie. Bovendien kunnen wij onze software aanpassen aan uw vastgelegde functieblokken. Onze eigen programmeurs spelen hier graag in op uw wensen.

Whole-In-One concept

Een pallet goed wikkelen is een kunst. Daarbij komen allerlei zaken kijken. Zoals een optimale afstemming van de machine op de folie met de juiste eigenschappen, die afhankelijk zijn per inzet en product. Matco beheerst deze kunst als geen ander. U kunt bij ons terecht voor volledige ontzorging. Zet onze expertise in op het gebied van wikkelaars, inspectie & onderhoud, testen en het leveren van folie. Dat is ons Whole-in-one concept.

Advies op maat

De palletwikkelaars van Matco zijn het neusje van de zalm. Al ruim 40 jaar staat onze naam garant voor topkwaliteit op wikkelgebied. Vooral in deze branche komt onze expertise goed tot zijn recht. Ervaar het zelf! Neem contact op met onze experts voor advies op maat.

Terug naar overzicht
matco-3