Tel

Klanten over ons

Referenties

Biologisch-machandel
Food & Beverage

Ik ben zeer tevreden over Matco. Er werken vriendelijke mensen die ons snel helpen, specifiek met een robotwikkelaar die bij ons de pallets wikkelt. Al meer dan dertig jaar produceren wij biologisch-dynamische conserven. Dat doen we op onze eigen manier: in nauwe samenwerking met onze telers en met zorg voor onze afnemers.


Machandel BV
Franke Koopmans
Dorel
Industrie

We zijn tevreden over de samenwerking met Matco. De wikkelmachine is makkelijk te bedienen en geeft weinig storingen. Als het nodig is, stuurt Matco binnen 24 uur een monteur.


Dorel Juvenile
Marcel van den Nouweland
darta
Food & Beverage

Al 22 jaar is Matco onze huisleverancier van de wikkelmachines doordat zij, net als wij, continu streven naar het optimaliseren van processen. Eén van de machines die zij hebben geleverd heeft al meer dan 3 miljoen pallets gewikkeld.


d'Arta
Pieter De Backere
Nedcargo
Logistiek

Matco is een professioneel en open bedrijf waarbij mensen werken die verstand van zaken hebben. Na gedegen onderzoek in ons bedrijf geven zij de juiste adviezen voor wikkelmachines én goede aftersales. Ik heb al jaren positieve ervaringen met Matco vanwege de kennis, ervaring en producten die zij leveren. Matco luistert naar onze wensen, levert kwaliteit en doet wat onze contactpersoon belooft.


Nedcargo
Paul Jeronimus
Iris_ohyama
Logistiek

Al 10 jaar hebben wij goede ervaringen met Matco. Hun doel is altijd om de snelheid te verhogen van het wikkelen en de kwaliteit ervan te verbeteren met een goede prijs/kwaliteitverhouding.


Iris Ohyama Europe B.V.
Pascalle van Broekhoven
Brouwers den Bosch-8797
Logistiek

Als er een probleem is, dan lost Matco die adequaat op. Hun directe aanpak draagt daar zeker aan bij. Brouwers is al generaties lang een gerenommeerde naam binnen de transport- en logistieke sector. Dat hebben wij mede te danken aan onze veelzijdige dienstverlening. Doordat transport en logistiek binnen ons bedrijf samenkomen, kunnen wij garant staan voor een efficiënte manier van het logistieke proces.


Brouwers Transport | Logistics | Warehousing
Toine Brouwers
lambweston_kist
Food & Beverage

Bij Lamb Weston in Kruiningen heeft Matco een ombouw verzorgd voor twee wikkelaars van een ander merk, deze zijn tot volle tevredenheid omgeturnd naar twee Matco armwikkelaars.


Lamb Weston
Kees Iwaarden
matco-1