Tel

Diensten 

Industriële dienstverlening

Matco International kan als geen ander de aansturing en coördinatie van alle eenvoudige én complexe technisch onderhoudsvraagstukken op zich nemen. Wij zijn een totaalpartner als het gaat om uw technische activiteiten. Of het nu gaat om specialistisch onderhoud, spare parts, intralogistieke verhuizingen, projectverhuizingen, machineverplaatsingen of industriële montage: wij staan voor u klaar.

Onze technische professionals beschikken over vakbekwame ervaringen en opleidingen. Daarnaast hebben wij alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen. Zo profiteert u bij ons van een eigen bedrijfsbureau, werkplaats en hoogwaardig materiaal. Juist die combinatie van eersteklas technisch specialisten en de beschikking over topfaciliteiten maakt Matco International uniek.

Onderhoud

Matco International is een merk- en importeuronafhankelijke dienstverlenende serviceorganisatie. Zo zijn wij in staat om de zorg voor uw intralogistieke systemen, transportbanen en verpakkingslijnen op een verantwoorde manier uit handen te nemen.

Wij verzorgen preventief onderhoud en reparaties aan installaties en systemen. Ook het verzorgen van retrofits en het verhuizen van complete intralogistieke installaties en verpakkingslijnen zijn activiteiten die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen.

CONTACT OPNEMEN
Industriele dienstverlening 01 1536x1025

Spare parts

Matco International levert spare parts voor elke intralogistieke installatie en alle verpakkingslijnen. Wij staan in directe verbinding met leveranciers van onderdelen voor talrijke machines, installaties en materieel. Zo zijn wij in staat snel en de juiste onderdelen te bestellen en bij u op locatie af te leveren.

Wilt u dat één van onze technische specialisten de onderdelen installeert? Dan regelen wij dat voor u. Afhankelijk van het vraagstuk en de onderdelen zetten wij de meest gespecialiseerde experts in.

Intralogistieke verhuizingen

Al vele jaren voert Matco International interne verplaatsingen en verhuizingen uit van installaties, machines, transportbanen en verpakkingslijnen in relatie tot intralogistiek gebruik. Of het nu gaat om een enkele installatie of een volledige verpakkingslijn: wij kunnen dit zowel intern als extern voor u regelen.

Daarnaast is het mogelijk om in onze workshop aanpassingen, revisies en onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren door ervaren engineers, CNC draaiers, frezers of lassers met beschikbare materialen en middelen. Wij helpen u graag om verstoring van uw productieproces tot een minimum te beperken. Matco International beschikt bovendien over een eigen werkplaats om noodzakelijke onderdelen in eigen beheer te vervaardigen.

Projectverhuizingen

Tijdens projectverhuizingen regelt Matco International de voorbereidende werkzaamheden. Tegelijkertijd kijken wij naar de status van het onderhoud, voeren revisies en machineaanpassingen uit en verhuizen tenslotte een productlijn, transportbaan of verpakkingslijn. Uw voordeel is dat u direct bij aanvang van de werkzaamheden op de nieuwe locatie beschikt over een optimale status van uw product- of verpakkingslijn. Wij hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van projectverhuizingen en weten uw bedrijfs- en productieprocessen zo minimaal mogelijk te verstoren.

Machineverplaatsingen

Als echte experts voeren wij al jaren machineverplaatsingen uit. Of het nu gaat om een ‘stand-alone’ machine of een complete productlijn, transport- of verpakkingslijn. Wij regelen voor u intern en extern het complete proces van projectbegeleiding, communicatie, (de)montage, transport en het verlenen van assistentie gedurende de inbedrijfstelling. Vanzelfsprekend zetten wij daarbij de beste mensen in die uw behoefte als het gaat om machineverplaatsingen het beste kunnen invullen.

CONTACT OPNEMEN
Industriele dienstverlening 02 1536x1025

Industriële montage

Matco International verzorgt probleemloos uw industriële montage, onder meer van en aan intralogistieke installaties, conveyors en verpakkingslijnen. In eigen huis hebben wij mechanische en elektrische monteurs, maar ook specialisten op het gebied van elektrotechniek en diverse gecertificeerde lastechnieken.

De werkzaamheden voor industriële montage variëren van het oplossen van een storing en het reviseren van machines ter plaatse tot en met het begeleiden van verhuizingen van complete machineparken, transportbanen en productielijnen. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn. Wij denken graag met u mee!

CONTACT OPNEMEN
JORGE