Tel

Nooit meer investeren in palletwikkelaars 

Whole-In-One

Stelt u zich eens voor dat u nooit meer hoeft te investeren in een wikkelstraat of een palletwikkelaar. In plaats daarvan betaalt u per gebruik van machine en stretchfolie. Zo weet u precies wat de kostprijs is. Matco biedt u al deze voordelen in het nieuwe concept ‘Whole-In-One’… en nog veel meer!

Contact opnemen

Nieuw van Matco: Whole-In-One

U wilt een flexibele contractduur? Wij bieden u de oplossing: met een minimale contracttermijn van 36 maanden zetten we voor u de optimale palletwikkelaar in voor uw specifieke contract. Inclusief de juiste folie voor uw specifieke behoefte en toepassing. Daarvoor betaalt u per gebruik (per pallet), dus u hoeft niet vooraf te investeren. Zo bieden we u onder de naam Whole-In-One maximale flexibiliteit en ontzorging van uw automatiseringsbehoefte met de optimale én gelijkblijvende kostprijs.

Uw voordelen:

Matco Investering

Geen investering

Geen up front investering. U betaalt per pallet.

Matco Ontzorging

Volledige ontzorging

Bij de aanschaf en tijdens de hele lifecycle.

Matco One Stop Shopping

One stop shopping

Wij regelen alles voor u. Ook de folie.Matco Pay Per Pallet

Betalen per pallet

Een optimaal TCO-model.

Matco Machinekeuze

Flexibiliteit

100% flexibel in machinekeuze en contractduur.

Matco Stuurinformatie

Dashboard

App met stuur- en management- informatie.

One stop shopping en 100% flexibiliteit

De beslissing om over te gaan tot aanschaf van een palletwikkelaar of wikkelstraat was nog nooit zo eenvoudig. Wij engineeren en installeren alles voor u en tijdens de hele lifecycle staan wij u bij. Doordat u per gebruik (per pallet) betaalt voor de machine inclusief stretchfolie, heeft u altijd direct inzicht in de Total Cost of Ownership.

Logistieke contracten hebben doorgaans een looptijd van 3 jaar. Heeft u een andere behoefte na 3 jaar? Wij bieden de juiste oplossing voor de nieuwe situatie, zonder kosten of investeringen. Bovendien garanderen we maximale uptime door de zekerheid van een SLA (onderhoud en service). En u krijgt van ons een dashboard in de vorm van een app met stuur- en managementinformatie (aantal pallets, type pallets, load carriers, folieconsumptie, etc.).

Duurzaamheid door efficiëntie

Alles wat Matco doet staat in het teken van duurzaamheid: we laten al onze klanten zo efficiënt mogelijk werken met hun machines en folie. Zo werken we actief aan het verminderen van afval, het besparen van energie en het reduceren van CO2-uitstoot.

Wilt u ook profiteren van Whole-In-One? Neem dan contact met ons op!

JORGE