Tel

Disclaimer

Algemeen

De website van Matco International bevat informatie over de aangeboden producten en de geleverde diensten van Matco International. Matco International behoudt zich het recht, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op de website.

Beperking aansprakelijkheid

Matco International besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Voor fouten of onjuistheden is Matco International niet aansprakelijk. Matco International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Matco International een fout of onjuistheid op de website zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

De website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Matco International. Zonder schriftelijke toestemming van Matco International is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht. Matco International hanteert bij de uitoefening van haar werkzaamheden algemene voorwaarden. Mocht u de algemene voorwaarden willen ontvangen, dan worden ze kosteloos toegezonden.

Vragen over onze dienstverlening of producten?

Stuur een email naar: info@matco-international.com

JORGE