Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco SLK15

Matco SLK15 volautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1860 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
15 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
2000 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 1200 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 45 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning

SLK15 volautomatische palletwikkelaar

Zoekt u een robuuste draaitafelwikkelaar om pallets in te pakken? Maak dan kennis met de volautomatische palletwikkelaar SLK15 van Matco. Dankzij een belastbaar gewicht van 2000 kg kan hij ook zware ladingen aan, dus hier kunt u op vertrouwen. Met zijn 15 toeren per minuut kan hij 45 pallets per uur inpakken voor u. Heeft u speciale wensen? Onze eigen engineerafdeling maakt de wikkelaar helemaal op maat. Wij verzorgen graag optimale efficiëntie en kostenbesparing voor u.

Pallets aanvoeren van verschillende kanten

Deze volautomatische palletwikkelaar met draaitafel neemt relatief weinig vierkante meters in op de werkvloer. Toch is hij zeer robuust en stabiel, doordat hij aan de vloer is vernageld. Bovendien kunt u van verschillende kanten pallets aanvoeren en weer afvoeren. Dat hoeft niet eens rechtdoor te zijn, dat kan ook in 90 of 180 graden. U kunt de pallet dus draaien als u een andere oriëntatie wilt hebben. Dat is de reden dat deze machine vaak op een kruispunt van rollenbanen geplaatst wordt. Integreer de SLK15 in uw transportsysteem of laat een van onze verkoopadviseurs u informeren over de vele mogelijkheden.

Keuze uit 10 wikkelprogramma’s

Deze SLK15 draaitafelwikkelaar biedt keuze uit tien verschillende wikkelprogramma’s. Dit maakt de palletwikkelaar erg geschikt voor het wikkelen van verschillende type palletladingen. Welke producten u ook wilt wikkelen: het kan met deze machine.

Maatwerk voor uw situatie

Wilt u een combinatie met een lift om de pallets op de juiste hoogte voor het wikkelen te krijgen? Of wilt u de rollenbaan op de juiste hoogte voor het opzetten met een EPT? Heeft u per se bepaalde afmetingen nodig, zodat de machine aangepast moet worden? Daar kunnen wij u uiteraard mee helpen door de machine uit te voeren zoals u dat wilt. Ook kunnen we met de machine scannen, hoogte meten en labelen. Wij bieden graag maatwerk voor uw situatie. Onze eigen mechanische en elektro engineers staan voor u klaar. Net als ons eigen CE-team de veiligheid waarborgt. We maken alle berekeningen en software zelf, dus we zijn volledig onafhankelijk.

Zijn er bepaalde afmetingen waar we rekening mee moeten houden bij het ontwerp van de machine? Wilt u dat hij gekoppeld is aan bepaalde systemen die u nu al gebruikt in het productieproces of logistieke proces? Of heeft u misschien wensen vanuit uw medewerkers over de gebruikersinterface of de ergonomische aspecten? In al deze gevallen kunnen wij u perfect van dienst zijn. Laat het ons gewoon weten en wij zorgen ervoor.

Onze klanten zijn erg blij met de koppeling met een ERP-systeem, etiketteerder of ander systeem die wij verzorgen. Alles kan, onze software kan communiceren met ieder systeem dat u heeft. Ook de interface wordt precies zoals u hem wilt. Wij programmeren alles op maat voor u op locatie. 

Vertrouw op topkwaliteit van Matco

We willen altijd topkwaliteit bieden. Daar staan we al ruim 40 jaar voor. Daarom zijn al onze volautomatische palletwikkelaars, inclusief deze SLK15, opgebouwd met frequentiegeregelde SEW motoren, Allen-Bradley of Siemens PLC en Festo pneumatiek. Onze eigen experts verzorgen ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen van de wikkelaars. We begeleiden tijdens de productie het hele proces en onze projectmanager houdt u van elke stap op de hoogte. Zo kunnen we u de best mogelijke service verlenen, al voordat de machine daadwerkelijk geleverd is.

En vergeet ook het meedenkend vermogen van onze medewerkers niet. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de optimale ladingstabiliteit is? Onze experts adviseren u graag. Zodat u nu én in de toekomst steeds weer efficiëntieslagen kunt maken.

Gegarandeerde ladingszekering

Met de SLK15 kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Onderhoud van uw SLK15

Stilstand van een palletwikkelaar kost geld. Zeker als uw hele productie afhankelijk is van die ene machine. Daarom is het zo belangrijk om preventief gepland onderhoud uit te voeren. Hierover maken we al in een vroeg stadium afspraken met u. Want wij willen ook dat u zo lang mogelijk profijt hebt van uw investering.

Net zoals onze volautomatische palletwikkelaars is het onderhoud hiervan ook maatwerk. Gelukkig kunt u altijd rekenen op snelle service, want wij hebben maar liefst 20 servicemonteurs op de weg. Er is dus altijd een specialist in de buurt voor u. 

Aangezien we de machines zelf hebben ontworpen en gebouwd, kunnen we heel snel schakelen wanneer er onderhoud nodig is. Het liefst hebben we op afstand toegang tot uw systeem, zodat we predictief onderhoud kunnen uitvoeren wanneer dat het beste uitkomt. 

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE