Tel

Nieuw design, verbeterde kwaliteit en langere levensduur!

FlatLine

Matco A300 Flatline semiautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1650 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
1200 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2300 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 1000 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
Mechanische folierem / aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230V / 50Hz

Nieuw in ons assortiment is de Matco FlatLine, een super lage draaitafel van slechts 23mm. Een doorontwikkeling waar wij enorm trots op zijn!

  • Deze FlatLine is leverbaar op de volledig vernieuwde Matco A-Serie, de alom geprezen A100/ A300 en A600 draaitafel wikkelaars.
  • De FlatLine heeft een draaiplateau diameter van 1650 mm, hiermee kunnen Euro en Industrie pallets met een hoogte tot standaard 2300 mm en een maximale belasting van 1200 kg gewikkeld worden. 
  • Onze super lage draaitafel van slechts 23 mm is makkelijk te beladen met een hand- of electropallettruck. 
  • Doordat er bij de FlatLine géén lange oprijplaat van 1500 mm nodig is maar een korte oprijplaat van slechts 235 mm bespaart u enorm veel ruimte in uw magazijn of productielocatie.
  • Naast de enkele oprijplaat bieden wij ook een oprijplaat die 270 ̊ rondom de FlatLine geplaatst kan worden. Hiermee kan de wikkelaar vanaf alle zijden beladen worden. Het inwikkelen van pallets was nog nooit zo eenvoudig!

U wilt een handzame semiautomatische palletwikkelaar waar u pallets op kunt rijden met een palletwagen? Kies dan voor de flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en topkwaliteit van de Matco FlatLine. Deze uitvoering met superlage draaitafel is toepasbaar op de A100, A300 en A600. Perfect geschikt dus voor europallets/EUR/ Industrie/Chep en Blokpallets.

Altijd flexibel én makkelijk op te rijden

Welke FlatLine uitvoering u ook kiest, u kiest altijd voor een flexibel in te zetten semiautomatische palletwikkelaar. U kunt hem gewoon op een andere plek neerzetten als hij daar nodig is, want hij zit niet vastgenageld aan de vloer. Als hij eenmaal staat, rijdt uw medewerker er zo op met de hand- of elektropalletwagen. 

Uiterst veilig uitgevoerd

Als uw medewerkers pallets in folie wikkelen met de FlatLine van Matco, doen zij dat uiterst veilig. Deze semiautomatische palletwikkelaar is standaard uitgevoerd met een valbeveiliging op de foliewagen en indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Vertrouw op componenten van A-merken

Welke semiautomatische palletwikkelaar u ook kiest met FlatLine-draaitafel, ze zijn altijd voorzien van A-kwaliteit componenten. U kunt dan ook vertrouwen op absolute topkwaliteit. Al meer dan 40 jaar verzorgt Matco in eigen huis ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen. Dat helpt u om steeds weer efficiëntieslagen te maken.

Hoe wilt u uw FlatLine uitgevoerd hebben?

Doordat we onze semiautomatische palletwikkelaars modulair ontwerpen en bouwen, kunnen we ze eenvoudig afwerken op basis van uw wensen. Dus laat ons gerust weten hoe u de FlatLine uitgevoerd wilt hebben en onze engineers zorgen ervoor. Afmetingen, koppelingen, de gebruikersinterface en testen op locatie: alles is naar wens aan te passen.

Altijd een servicemonteur in de buurt

Goed onderhoud is een must voor uw FlatLine semiautomatische palletwikkelaar. Om downtime te minimaliseren komen we daarom volgens afspraak bij u langs voor preventief gepland onderhoud. Heeft u snelle service nodig? We hebben continu 20 servicemonteurs op de weg, dus bij hoge nood is er altijd een specialist in de buurt die u met spoed kan helpen. 

Gegarandeerde ladingszekering

Met de FlatLine kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE