Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco A900CC

Matco A-900 semi-automatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1250 x 1250 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht
1200 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 Hz / N + PE

A900 CC semiautomatische palletwikkelaar

Wilt u pallets wikkelen met een zware of juist heel fragiele lading? Dan is deze A900 CC semiautomatische palletwikkelaar perfect geschikt voor u. De pallet kan hierbij gewoon op de vloer blijven staan, want de draaiarm doet al het werk. Daardoor hoeft de pallet niet te draaien om de lading te wikkelen. Dankzij de Cut & Clamp unit bespaart de A900 CC van Matco u bovendien veel tijd en moeite bij het verpakken van uw pallets. Vertrouw op de flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en topkwaliteit van Matco.

Ook geschikt voor op de groei

Bij Matco werken we met een modulair systeem. Daardoor is deze A900 CC eenvoudig uit te breiden in de toekomst naar een volautomatische palletwikkelaar. Dus als uw productiecapaciteit groeit, groeit uw palletwikkelaar gewoon mee. Voor een relatief kleine investering krijgt u de beschikking over een machine met meer mogelijkheden, helemaal op maat.

Zware en fragiele ladingen zijn geen probleem

Omdat bij de A900 CC de arm om de pallet heen draait, kan de machine heel eenvoudig zeer fragiele en extreem zware ladingen wikkelen. Daarbij is de maximale capaciteit 30 pallets per uur. Uiteraard is hij uitgevoerd met indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Cut & Clamp unit voor maximale foliebesparing

De A900 CC is voorzien van een aangedreven voorreksysteem en Cut & Clamp unit, de eerste stap naar volautomatisch wikkelen. Dit automatische folie-aanhechtsysteem zorgt dat u een maximale foliebesparing realiseert. Aan het einde van de wikkelsessie wordt de folie vanzelf afgeborsteld, zodat deze aan de voorgaande wikkelingen hecht. Bovendien staat de folie voor de volgende pallet al klaar in de unit. Druk op start en het proces gaat automatisch door. Bovendien hoeft de heftruckchauffeur niet van zijn truck af om de folie aan te brengen en af te snijden. Ondertussen kan hij de volgende pallet al ophalen om deze te wikkelen. Hij hoeft dus niet steeds zijn gordel los te maken en uit te stappen. Dit bespaart uw medewerker veel tijd en moeite. Zo bespaart u dus kosten bij elke wikkeling. 

U kunt 5 wikkelprogramma’s instellen

Deze semiautomatische draaiarmwikkelaar is uitermate geschikt voor het wikkelen van verschillende type palletladingen. U kunt zelfs 5 wikkelprogramma’s instellen. Met voor elk wikkelprogramma zijn eigen startknop zodat uw medewerker met een simpele druk op de knop kan bepalen welke wikkeling er uitgevoerd moet worden. Welke producten u ook wilt wikkelen: het kan met deze machine.

Al 40 jaar topkwaliteit

Matco staat al ruim 40 jaar voor topkwaliteit machines. Dat komt door onze eigen experts op het gebied van ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen. Maar ook doordat al onze semiautomatische palletwikkelaars, inclusief deze A900 CC, zijn voorzien A-kwaliteit componenten, zoals Siemens Touch panel en frequentieregelaars. Vertrouw op de bewezen kwaliteit van deze topmerken.

Uw A900 CC op maat afgewerkt

Zijn er speciale wensen voor de afwerking van deze semiautomatische palletwikkelaar? Laat het ons weten en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. We hebben de A900 CC immers zelf ontworpen en gebouwd, dus onze specialisten kunnen heel snel schakelen en eventueel aanpassingen maken als het gaat om afmetingen, koppelingen of de gebruikersinterface.

Gegarandeerde service

Uiteraard heeft Matco een eigen onderhoudsdienst. Onderhoud is immers van groot belang om uw A900 CC semiautomatische palletwikkelaar optimaal te laten presteren en zo min mogelijk downtime te hebben. Daarom verzorgen onze 20 servicemonteurs preventief gepland onderhoud bij onze klanten. En is er haast bij, dan is er altijd een specialist in de buurt. 

Gegarandeerde ladingszekering

Met de A900 CC kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE