Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco A900

Matco A-900 semi-automatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1250x1250Matco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht
900 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 Hz / N + PE

A900 semi-automatische palletwikkelaar

Speciaal voor lichte, instabiele of zware ladingen, die beter op de vloer kunnen blijven staan, is deze semiautomatische palletwikkelaar geschikt. Dankzij de draaiarm hoeft de pallet niet te draaien om de lading gewikkeld te krijgen. Met de A900 van Matco kiest u voor flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en topkwaliteit. Precies wat u zoekt.

Eenvoudig uit te breiden in de toekomst

Deze wikkelaar is dankzij ons modulaire systeem uit te breiden in de toekomst naar een semiautomatische A900 CC of een volautomatische palletwikkelaar. Dat is goed om te weten in verband met de groei van uw productiecapaciteit. Voor een relatief kleine investering krijgt u de beschikking over een machine met meer mogelijkheden, helemaal op maat.

Perfect voor fragiele en zware ladingen

De A900 is een palletwikkelaar waarbij de arm om de pallet heen draait, waardoor de machine ideaal is voor het stabiliseren van zeer fragiele, maar ook extreem zware ladingen. De Matco A900 beschikt over een maximale capaciteit van 30 pallets per uur. Uiteraard is hij uitgevoerd met indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Aangedreven voorreksysteem én 5 wikkelprogramma’s

Deze semiautomatische draaiarmwikkelaar is voorzien van een aangedreven voorreksysteem en heeft de mogelijkheid tot het instellen van vijf verschillende wikkelprogramma’s. Dit maakt de palletwikkelaar erg geschikt voor het wikkelen van verschillende type palletladingen. Welke producten u ook wilt wikkelen: het kan met deze machine.

Vertrouw op A-kwaliteit componenten

We willen altijd topkwaliteit bieden. Daar staan we al ruim 40 jaar voor. Daarom zijn onze A600 en A900 semiautomatische palletwikkelaars opgebouwd uit een Siemens PLC en frequentieregelaars. Onze eigen experts verzorgen ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen van de wikkelaars. Daar kunt u vertrouwen.

Specifieke aanpassingen aan uw A900

Wilt u deze semiautomatische palletwikkelaar op een specifieke manier afgewerkt hebben? Dan houden wij graag rekening met uw wensen. We hebben de A900 immers zelf ontworpen en gebouwd, dus onze specialisten kunnen heel snel schakelen en eventueel aanpassingen maken. Afmetingen, koppelingen of de gebruikersinterface: laat ons gerust uw wensen weten.

Continu 20 servicemonteurs op de weg

Onze onderhoudsdienst zorgt ervoor dat uw A900 semiautomatische palletwikkelaar optimaal blijft presteren en zo min mogelijk downtime heeft. Volgens afspraak komen we langs voor preventief gepland onderhoud. Maar liefst 20 servicemonteurs van Matco zijn continu op pad voor klanten. Bij spoed is er dus altijd een specialist in de buurt. 

Maintenance-module met sensoren

Voor het onderhoud van onze semiautomatische palletwikkelaars houden de sensoren van onze maintenance-module allerlei informatie bij. Denk bijvoorbeeld aan het aantal pallets per uur en de soort omgeving (schoon, stoffig of vochtig). Op basis daarvan weten we wanneer er onderhoud nodig is voor welke onderdelen. Als u dat wilt, kunnen we zelfs door middel van een ethernetmodule de onderhoudsupdates via sms of mail sturen naar de verantwoordelijke medewerker. Zo weet u precies welk onderdeel wanneer onderhoud nodig heeft en kunt u downtime zo veel mogelijk voorkomen.

Gegarandeerde ladingszekering

Met de A900 kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE