Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco A600

Matco A600 semi-automatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1500/1650/1800/2000 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
1200-2000 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2500 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200x800 | 1200x100 | 1200x1200 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
Aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht
490 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 Hz / N + PE

A600 semi-automatische palletwikkelaar

Flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en topkwaliteit: het komt allemaal samen in de A600 van Matco. Deze handzame semiautomatische palletwikkelaar heeft een aangedreven voorreksysteem voor extra efficiëntie en kostenbesparing. Van een stuk folie van 1 meter maakt deze wikkelaar 4 meter. Doordat de folie eerst opgerekt wordt, sluit hij beter om de pallet. De machine is geschikt voor lichte, middelzware en zware ladingen. Bovendien heeft de A600 5 voor te programmeren wikkelprogramma’s met voor elk programma een eigen startknop, zodat u de beste verpakking kunt realiseren per type palletlading.

Efficiëntie dankzij wikkelprogramma’s

De A600 van Matco is voorzien van 5 volledig in te vullen wikkelprogramma’s. Ieder programma is gekoppeld aan een eigen drukknop, dus de operator kan eenvoudig het juiste wikkelprogramma selecteren. Verschillende producten of ladingformaten krijgen zo een verpakking op maat, waardoor u efficiënter verpakt dan ooit tevoren.

Optimale flexibiliteit

Wilt u een flexibel in te zetten semiautomatische palletwikkelaar? Dan is de A600 precies wat u zoekt. Zet hem eenvoudig op een andere plek als hij daar nodig is. Het grote voordeel is dat hij niet vastgenageld zit aan de vloer. Verplaatsen is dan ook zo gebeurd. 

Uw medewerkers werken er veilig mee

Veiligheid staat bovenaan als uw medewerkers pallets in folie wikkelen met de A600 van Matco. Deze semiautomatische palletwikkelaar is dan ook uitgevoerd met een val- en voetbeveiliging op de foliewagen en indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

De beste componenten van de beste merken

Al onze semiautomatische palletwikkelaars, dus ook deze A600, zijn opgebouwd uit A-kwaliteit componenten, zoals Siemens PLC en frequentieregelaars. Zo bieden we u altijd de absolute topkwaliteit waar Matco al meer dan 40 jaar om bekend staat. In eigen huis verzorgen we ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen. Onze experts denken graag met u mee om nu én in de toekomst steeds weer efficiëntieslagen te maken.

Uw A600 uitgevoerd met speciale wensen

De afwerking van deze semiautomatische palletwikkelaar is mogelijk op basis van uw wensen. Het komt daarbij goed van pas dat we de A600 zelf hebben ontworpen en gebouwd, want hierdoor weten we precies wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kunnen heel snel schakelen en aanpassingen maken zoals u die wilt. Laat onze engineers dus weten wat u wilt op het gebied van afmetingen, koppelingen, de gebruikersinterface en testen op locatie. Zij regelen het voor u.

20 servicemonteurs voor onderhoud

Uw A600 semiautomatische palletwikkelaar heeft baat bij goed onderhoud. Zo kunnen we samen de downtime minimaliseren. Volgens afspraak komen we langs voor preventief gepland onderhoud. Uiteraard kunt u vertrouwen op de snelle service van onze onderhoudsdienst. De 20 servicemonteurs van Matco zijn continu onderweg. Bij spoed is er dus altijd een specialist in de buurt. 

Gegarandeerde ladingszekering

Met de A600 kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de goed gestabiliseerde pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Een weegunit bespaart u kosten

Op deze A600 draaitafelmachine kunnen wij een weegunit plaatsen als u dat wilt. Vooral voor transport in containers overzee moet het exacte gewicht van de lading bekend zijn. Door onze geïntegreerde weegschaal hoeft u hiervoor geen aparte handeling meer uit te voeren. We kunnen er een display aan koppelen of een printer: de keuze is aan u. Wij verzorgen graag optimale efficiëntie en kostenbesparing voor u.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE