Tel

Nieuw design, verbeterde kwaliteit en langere levensduur!

Matco A300

Matco A300 semi-automatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1500/1650/1800/2000 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
1200 - 2000 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2500 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200x800 | 1200x1000 | 1200x1200 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
Aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht
490 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 Hz / N + PE

A300 semi-automatische palletwikkelaar

Zoekt u een handzame palletwikkelaar met aangedreven voorreksysteem? Maak kennis met de A300 van Matco. Van een stuk folie van 1 meter maakt deze wikkelaar 4 meter. U kunt zich dus wel voorstellen hoeveel efficiëntie en kostenbesparing dit oplevert. Doordat de folie eerst opgerekt wordt, sluit hij beter om de pallet. Geschikt voor lichte, middelzware en zware ladingen. Zo kunt u uw producten optimaal verpakken tegen de laagste kosten. Profiteer van onze expertise en de topkwaliteit van de A300.

Zet hem in waar hij nodig is

De belangrijkste reden waarom veel van onze klanten kiezen voor de A300 semiautomatische palletwikkelaar is dat hij zeer flexibel in te zetten is. U kunt hem eenvoudig op een andere plek neerzetten als hij daar nodig is, want hij zit niet vastgenageld aan de vloer. Het verplaatsen van de A300 is eenvoudig, dus gebruik hem waar hij op dat moment nodig is.

Veiligheid boven alles

Al uw pallets kunt u met de A300 van Matco perfect in folie wikkelen. Uiteraard staat daarbij de veiligheid van uw medewerkers voorop. Daarom hebben we deze semiautomatische palletwikkelaar uitgevoerd met een valbeveiliging op de foliewagen en indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Topcomponenten

Al onze semiautomatische palletwikkelaars, dus ook deze A300, zijn opgebouwd uit A-componenten. U kunt dus vertrouwen op de absolute topkwaliteit waar Matco al meer dan 40 jaar om bekend staat. Ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen: onze mensen doen het allemaal. Zij helpen u graag verder om nu én in de toekomst steeds weer efficiëntieslagen te maken.

Kies uw afwerking voor de A300

Heeft u speciale wensen voor de afwerking van deze semiautomatische palletwikkelaar? Op dat gebied zijn er vele opties. Doordat we de A300 zelf hebben ontworpen en gebouwd, weten we precies wat de mogelijkheden zijn en kunnen we heel snel schakelen en aanpassingen maken op basis van al bedachte opties. Overleg rechtstreeks met onze engineers over afmetingen, koppelingen, de gebruikersinterface en testen op locatie.

Onderhoud voorkomt downtime

Uiteraard wilt u graag dat de A300 semiautomatische palletwikkelaar zo lang mogelijk goed blijft werken. Wij helpen u om downtime te minimaliseren door afspraken met u te maken over preventief gepland onderhoud. Onze onderhoudsdienst zorgt voor snelle service. De 20 servicemonteurs van Matco zijn continu onderweg. Als u écht hulp nodig heeft, is er dus altijd een specialist in de buurt. 

Gegarandeerde ladingszekerheid

Met de A300 kunnen wij voldoen aan ladingszekerheid en palletstabilisatie volgens de nieuwe EUMOS-norm 40509. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Een weegunit bespaart u kosten

Op deze A300 draaitafelmachine kunnen wij een weegunit plaatsen als u dat wilt. Vooral voor transport in containers overzee moet het exacte gewicht van de lading bekend zijn. Door onze geïntegreerde weegschaal hoeft u hiervoor geen aparte handeling meer uit te voeren. We kunnen er een display aan koppelen of een printer: de keuze is aan u. Wij verzorgen graag optimale efficiëntie en kostenbesparing voor u. Ook kunnen we met de machine scannen, hoogte meten, labelen en zelfs Deense CC bloemencontainers en rolcontainers wikkelen. U zegt het maar.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
matco-4