Tel

Robotwikkelaar

De meest flexibele palletwikkelaar in ons assortiment is de robot. U rijdt hem heel eenvoudig naar de plek waar hij nodig is en dan wikkelt hij automatisch. Daarnaast is hij uitermate geschikt wanneer het gaat om ladingen met afwijkende formaten. Denk bijvoorbeeld aan gestapelde, liggende deuren. Daar rijdt de robot omheen en zijn sensoren geven aan waar de folie gewikkeld moet worden. De machine zoekt zelf de contouren van het product op en stemt hier zijn stijgsnelheid op af.

Contact opnemen
Handleiding Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2200 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootteMatco Capaciteit

Capaciteit
ca. 150 pallets met volle batterij

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
mechanisch (50 -100%)

Matco Machine Gewicht

Gewicht
325 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 -60 Hz / N + PE

30 pallets per uur, 150 per volle accu

Als u een uiterst flexibele wikkelaar zoekt, heeft u hem gevonden in de robot. Deze mobiele wikkelaar is verrijdbaar en zo kunt u op verschillende plaatsen snel en eenvoudig uw pallet inwikkelen met folie. De maximale capaciteit is circa 30 pallets per uur. Met een volle accu kunt u zo’n 150 pallets wikkelen. Doordat de robot beschikt over een voorreksysteem realiseert u ook nog eens een besparing op uw folie. Wij kunnen deze machine ook leveren met een mechanische folierem.

Zeer geschikt voor ladingen met afwijkende formaten

Heeft u een grote diversiteit aan grote pallets die u wilt wikkelen? Dan is de robot precies wat u nodig heeft. De sensoren zorgen ervoor dat ook ladingen met afwijkende formaten op de juiste manier in folie worden gewikkeld. Alles wat anders is dan de standaard, is voor de robot een fluitje van een cent.

Continu 20 servicemonteurs op de weg

Onze onderhoudsdienst bestaat uit 20 servicemonteurs die continu op pad zijn voor preventief gepland onderhoud en spoedreparaties. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw robot palletwikkelaar optimaal blijft presteren en zo min mogelijk downtime heeft. 

Gegarandeerde ladingszekering

Met de robot kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

matco-5