Tel

Handfolie

Matco Handfolie
Offerte aanvragen

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij u geen palletwikkelaar bij de hand heeft, maar toch een lading wilt wikkelen. Daarvoor is de handfolie van Matco Films ideaal. Vooral voor de opstartende ondernemer zonder wikkelmachine of voor kortdurende wikkelmomenten komt een rolletje handfolie goed van pas.

Ideaal tijdens het orderpicken

U kunt zich vast en zeker voorstellen hoe dat gaat in de praktijk: het orderpickproces is in volle gang en de order is gepickt. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat alles stevig en veilig vervoerd wordt. Met onze handfolie kunt u in dat geval even snel een paar wikkelingen rond de pallet doen, zodat u zorgt voor een functionele verpakking. Ook voor top sheets die u handmatig aanbrengt, kunt u bij ons terecht.

Wikkelen op locatie

Handfolie biedt u een grote mate van flexibiliteit. Het is een kleine moeite om in elke vrachtwagen een rolletje folie te hebben liggen, waarmee u op locatie tijdelijke wikkelingen kunt verzorgen. Dankzij het ingenieuze productieproces kunt u de perfecte stretch realiseren en dus zeer efficiënt wikkelen met onze handfolie.

U kunt bij Matco Films kiezen uit diverse soorten handfolie:

  • Pre-stretched (u haalt hiermee het optimale aantal wikkelingen)
  • Coreless (zonder kartonnen kern, dus zonder afval)
  • Ultradunne folie, vanaf 6 micron (zeer efficiënt)
  • Top sheets (voor bescherming van bovenaf)
  • Nano technologie
  • Diverse kleuren

Vraag het onze folie-experts

Heeft u vragen over onze handfolie? Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel gerust met de folie-experts: +31 (0) 850 49 49 05.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE