Tel

Borst P17

Matco Borst P17 semiautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
12 rpm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 1000 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
frequentiegeregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
aangedreven

Matco Machine Gewicht

Gewicht

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V + PE

Speciaal voor lichte, instabiele of zware ladingen, die beter op de vloer kunnen blijven staan, is deze semiautomatische palletwikkelaar geschikt. Dankzij de draaiarm hoeft de pallet niet te draaien om de lading gewikkeld te krijgen. Met de P17 van Borst kiest u voor flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Precies wat u zoekt.

Perfect voor fragiele en zware ladingen

De P17 is een palletwikkelaar waarbij de arm om de pallet heen draait, waardoor de machine ideaal is voor het stabiliseren van zeer fragiele, maar ook extreem zware ladingen. De Borst P17 beschikt over een maximale capaciteit van 30 pallets per uur. Uiteraard is hij uitgevoerd met indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Aangedreven voorreksysteem én 5 wikkelprogramma’s

Deze semiautomatische draaiarmwikkelaar is voorzien van een aangedreven voorreksysteem en heeft de mogelijkheid tot het instellen van vijf verschillende wikkelprogramma’s. Dit maakt de palletwikkelaar erg geschikt voor het wikkelen van verschillende type palletladingen. Welke producten u ook wilt wikkelen: het kan met deze machine.

Gegarandeerde ladingszekering

Met de P17 kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE