Tel

Borst TWD

Matco Borst TWD Top Sheet Dispenser volautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Wilt u zeker weten dat uw pallets stofdicht én waterdicht worden gewikkeld? Kies dan voor de combinatie van de Borst volautomatische palletwikkelaars met de Borst TWD volautomatische top sheet dispenser. Tijdens het transport van de pallet wordt hij stilgezet, waarna het topvel wordt afgerold en aangebracht op de bovenkant van de pallet. Daarna gaat het wikkelproces verder en wordt de pallet stofdicht en waterdicht verpakt. 

Makkelijk in te stellen

Middels het touchscreen is de breedte van de folie voor en achter de pallet instelbaar. Mede doordat de dispenser tot laag boven of naast het transportbaan niveau gebracht kan worden en de folie asloos op 2 rollen ligt, vindt er een snelle en eenvoudige rolwisseling plaats. Het hoofdframe bestaat uit robuuste kolommen die opgebouwd zijn uit zware kokerprofielen. De slede is voorzien van een dubbele ophanging met dynamische valbeveiliging.

Onderhoud

Stilstand van een palletwikkelaar kost geld. Zeker als uw hele productie afhankelijk is van die ene machine. Daarom is het zo belangrijk om preventief gepland onderhoud uit te voeren. Hierover maken we al in een vroeg stadium afspraken met u. Want wij willen ook dat u zo lang mogelijk profijt hebt van uw investering.

Gelukkig kunt u altijd rekenen op snelle service, want wij hebben maar liefst 20 servicemonteurs op de weg. Er is dus altijd een specialist in de buurt voor u. 

Aangezien we de machines zelf hebben ontworpen en gebouwd, kunnen we heel snel schakelen wanneer er onderhoud nodig is. Het liefst hebben we op afstand toegang tot uw systeem, zodat we predictief onderhoud kunnen uitvoeren wanneer dat het beste uitkomt. 

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE