Tel

Borst P1500

Matco Borst P1500 volautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1860 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
15 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
2000 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 1200 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 45 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
frequentiegeregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
aangedreven

Matco Machine Gewicht

Gewicht

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning

Zoekt u een robuuste draaitafelwikkelaar om pallets in te pakken? Maak dan kennis met de volautomatische palletwikkelaar Borst P1500. Dankzij een belastbaar gewicht van 2000 kg kan hij ook zware ladingen aan, dus hier kunt u op vertrouwen. Met zijn 15 toeren per minuut kan hij 45 pallets per uur inpakken voor u. Van welke kant u ook pallets wilt aanvoeren of afvoeren, deze machine is zowel flexibel als efficiënt.

Pallets aanvoeren van verschillende kanten

Deze volautomatische palletwikkelaar met draaitafel neemt relatief weinig vierkante meters in op de werkvloer. Toch is hij zeer robuust en stabiel, doordat hij aan de vloer is vernageld. Bovendien kunt u van verschillende kanten pallets aanvoeren en weer afvoeren. Dat hoeft niet eens rechtdoor te zijn, dat kan ook in 90 of 180 graden. U kunt de pallet dus draaien als u een andere oriëntatie wilt hebben. Dat is de reden dat deze machine vaak op een kruispunt van rollerbanen geplaatst wordt. Integreer ze in uw transportsysteem of laat een van onze verkoopadviseurs u informeren over de vele mogelijkheden.

Keuze uit 5 wikkelprogramma’s

Deze Borst P1500 draaitafelwikkelaar biedt keuze uit vijf verschillende wikkelprogramma’s. Dit maakt de palletwikkelaar erg geschikt voor het wikkelen van verschillende type palletladingen. Welke producten u ook wilt wikkelen: het kan met deze machine.

Gegarandeerde ladingszekering

Met de Borst P1500 kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Onderhoud van uw Borst P1500

Stilstand van een palletwikkelaar kost geld. Zeker als uw hele productie afhankelijk is van die ene machine. Daarom is het zo belangrijk om preventief gepland onderhoud uit te voeren. Hierover maken we al in een vroeg stadium afspraken met u. Want wij willen ook dat u zo lang mogelijk profijt hebt van uw investering.

Net zoals onze volautomatische palletwikkelaars is het onderhoud hiervan ook maatwerk. Gelukkig kunt u altijd rekenen op snelle service, want wij hebben maar liefst 20 servicemonteurs op de weg. Er is dus altijd een specialist in de buurt voor u. Aangezien we de machines zelf hebben ontworpen en gebouwd, kunnen we heel snel schakelen wanneer er onderhoud nodig is. Het liefst hebben we op afstand toegang tot uw systeem, zodat we predictief onderhoud kunnen uitvoeren wanneer dat het beste uitkomt

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE