Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco A600 CC

Matco A600 CC semi-automatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1500/1650/1800/2000 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
1200-2000 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2500 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200x800 | 1200x100 | 1200x1200 mmMatco Capaciteit

Capaciteit

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
Aangedreven voorreksysteem

Matco Machine Gewicht

Gewicht
740 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 Hz / N + PE

U wilt verschillende soorten pallets wikkelen? De A600 CC flexibele semiautomatische palletwikkelaar is voorzien van een aangedreven voorreksysteem voor extra efficiëntie en kostenbesparing. Van een stuk folie van 1 meter maakt deze wikkelaar 4 meter. Doordat de folie eerst opgerekt wordt, sluit hij beter om de pallet. Dankzij de cut & clamp unit bespaart de A600 CC van Matco u bovendien veel tijd en moeite bij het verpakken van uw pallets. En hij maakt het extra gemakkelijk om te wisselen tussen lichte, middelzware en zware ladingen: met de 5 voor te programmeren wikkelprogramma’s kiest u snel de beste wikkeling per type palletlading. Kies ook voor flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en topkwaliteit!

Flexibel in te zetten

Wilt u een flexibel in te zetten semiautomatische palletwikkelaar? Dan is de A600 CC precies wat u zoekt. Zet hem eenvoudig op een andere plek als hij daar nodig is. Doordat hij niet vastgenageld zit aan de vloer, is verplaatsen een fluitje van een cent. 

5 voorgeprogrammeerde wikkelprogramma’s

U profiteert met de A600 CC van Matco van 5 volledig in te vullen wikkelprogramma’s. Met een druk op de knop selecteert de operator heel eenvoudig het juiste wikkelprogramma of een trekkoord. Ook is een afstandsbediening leverbaar voor de programma’s. Verschillende producten of ladingformaten krijgen zo een wikkeling op maat, waardoor u efficiënter verpakt dan ooit tevoren.

Cut & Clamp unit bespaart kosten en tijd

Het grote voordeel van de A600 CC is dat hij is voorzien van een Cut & Clamp unit. Dit automatische folie-aanhechtsysteem zorgt dat de folie aan het einde van de wikkelsessie wordt afgesneden en dat de folie al klaarstaat in de unit voor de volgende pallet. Druk op start en het proces gaat automatisch door. Bovendien hoeft de heftruckchauffeur niet van zijn truck af om de folie aan te brengen en af te snijden. Ondertussen kan hij de volgende pallet al ophalen om deze te wikkelen. Hij hoeft dus niet steeds zijn gordel los te maken en uit te stappen. Dit bespaart uw medewerker veel tijd en moeite. Zo bespaart u dus kosten bij elke wikkeling. 

Veiligheid voor uw medewerkers

Pallets in folie wikkelen is met de A600 CC van Matco uiterst veilig. We hebben deze semiautomatische palletwikkelaar namelijk uitgevoerd met een veiligheidshek, een valbeveiliging op de foliewagen en indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Opgebouwd uit de beste componenten

Net zoals al onze semiautomatische palletwikkelaars is ook de A600 CC voorzien van A-kwaliteit componenten, zoals een Siemens Touch panel PLC. Omdat u de absolute topkwaliteit wilt waar Matco al meer dan 40 jaar om bekend staat. Onze experts verzorgen alles zelf: ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen. Deze korte lijnen leveren u voordeel op in snelheid en kwaliteit.

Hoe wilt u uw A600 CC uitgevoerd hebben?

Wij kunnen deze semiautomatische palletwikkelaar voor u afwerken zoals u dat wilt. Laat onze engineers dus gerust weten wat u wilt op het gebied van afmetingen, koppelingen, de gebruikersinterface en testen op locatie. Zij regelen het voor u, helemaal naar uw wens.

Continu 20 servicemonteurs op de weg

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw A600 CC semiautomatische palletwikkelaar. U wilt immers de downtime minimaliseren en zo lang mogelijk profijt hebben van uw investering. Daar helpen wij u bij. Zo maken we bij aanschaf afspraken over preventief gepland onderhoud. En natuurlijk staat onze onderhoudsdienst klaar wanneer snelle service vereist is. De 20 servicemonteurs van Matco zijn continu onderweg. Bij spoed wordt u dus altijd snel geholpen. 

Gegarandeerde ladingszekering

Met de A600 CC kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Een weegunit bespaart u kosten

Op deze A600 CC draaitafelmachine kunnen wij een weegunit plaatsen als u dat wilt. Vooral voor transport in containers overzee moet het exacte gewicht van de lading bekend zijn. Door onze geïntegreerde weegschaal hoeft u hiervoor geen aparte handeling meer uit te voeren. We kunnen er een display aan koppelen of een printer: de keuze is aan u. Daarnaast kunt u eventueel ook labels scannen, hoogtes meten en etiketteren met deze machine. Wij verzorgen graag optimale efficiëntie en kostenbesparing voor u.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE