Tel

Nieuw design, verbeterde kwaliteit en langere levensduur!

Matco A100

Matco A100 semi-automatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1500 mm

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
1200 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2400 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 800 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
Frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem
Mechanische folierem

Matco Machine Gewicht

Gewicht
490 kg

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning
230 V / 50 Hz / N + PE

A100 semi-automatische palletwikkelaar

De Matco A100 is een eenvoudige palletwikkelaar als u de eerste stap wilt zetten naar semi-automatisch wikkelen. Veiligheid, bedieningsgemak en een robuuste industriële uitvoering zijn kenmerkend voor deze wikkelaar.

Zoekt u een instapmodel omdat u maximaal 15 pallets per dag (vanwege folieverbruik) hoeft te wikkelen? Dan is de A100 semiautomatische palletwikkelaar van Matco perfect geschikt voor u. Inclusief bedieningspaneel en mechanische folierem. De tafel draait en de folie wikkelt op de manier die u wilt. Zo kunt u uw producten optimaal verpakken tegen lage kosten. Profiteer van onze expertise en de topkwaliteit van de A100.

Flexibel in te zetten

De A100 semiautomatische palletwikkelaar is zeer flexibel in te zetten. Hij zit niet vastgenageld aan de vloer, dus u kunt hem eenvoudig op een andere plek neerzetten als hij daar nodig is. Heeft u bijvoorbeeld meerdere load docks, dan kunt u de semiautomatische palletwikkelaar eenvoudig verplaatsen om hem te gebruiken waar hij op dat moment van pas komt. 

Veilig in gebruik

Welk middelzware tot zware product u ook transporteert op pallets, u kunt uw pallets hiermee perfect in folie wikkelen. Uw medewerkers kunnen op een veilige manier zonder veel inspanning werken met de A100 semiautomatische palletwikkelaar. Om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen, hebben we deze machine uiteraard voorzien van een valbeveiliging op de foliewagen en indicatoren die aangeven dat de machine actief is.

Bewezen componenten van topkwaliteit

Door de modulaire opbouw van onze wikkelaars weten we zeker dat alle componenten zich bewezen hebben in de praktijk. Niet voor niets bestaan ze uit A-kwaliteit componenten. Omdat we u absolute topkwaliteit willen bieden, al meer dan 40 jaar. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakbekwame kennis en een goede samenwerking met u als klant bieden we optimale zekerheid en veiligheid. Alles doen we in eigen huis: van ontwerp en assemblage tot programmeren, testen en inbedrijfstellen. Uiteraard kunt u de kennis van onze medewerkers ook gebruiken voor aanvullende vraagstukken. Onze experts helpen u graag verder. Zodat u nu én in de toekomst steeds weer efficiëntieslagen kunt maken.

Afwerking op maat voor de A100

Er zijn vele opties op het gebied van afwerking waar u uit kunt kiezen bij Matco. Onze medewerkers gaan graag samen met u om tafel om zo goed mogelijk te voldoen aan alle wensen die u heeft. Het is een groot voordeel dat we de A100 zelf hebben ontworpen en gebouwd. Daardoor kunnen we heel snel schakelen en aanpassingen maken op basis van al bedachte opties. U heeft rechtstreeks contact met onze engineers, dus zij weten precies wat er mogelijk is. Afmetingen, koppelingen, de gebruikersinterface, folietesten of palletstabilisatietesten op locatie: laat ons weten wat uw wensen zijn en wij doen onze uiterste best voor u.

Afspraken over onderhoud

U wilt de A100 semiautomatische palletwikkelaar zo lang mogelijk gebruiken zonder downtime. Daarom maken we afspraken met u over preventief gepland onderhoud. Zodat u zo lang mogelijk profijt heeft van uw investering. Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Dat is het grote voordeel van een onderhoudscontract met Matco. Onze onderhoudsdienst staat garant voor snelle service. Daarom hebben wij maar liefst 20 servicemonteurs die continu onderweg zijn. Als er écht iets aan de hand is, is er dus altijd een specialist in de buurt voor u. 

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE