Tel

NIEUW DESIGN, VERBETERDE KWALITEIT EN LANGERE LEVENSDUUR!

Matco A-HS

Matco A300 Horse Shoe semiautomatische palletwikkelaar
Offerte aanvragen

Specificaties

Matco Draaitafel

Draaitafel ø
1650 mm Horse Shoe

Matco Draaitafel Snelheid

Rotatie snelheid
3 - 12 rpm

Matco Belastbaar Gewicht

Max. belastbaar gewicht
1250 kg

Matco Maximale Wikkelhoogte

Max. wikkelhoogte
2500 mm

Matco Maximale Palletgrootte

Max. palletgrootte
1200 x 1000 mmMatco Capaciteit

Capaciteit
tot 30 pallets per uur

Matco Foliewagen Snelheid

Foliewagen snelheid
frequentie geregeld

Matco Voorrek/Folierem

Voorrek/folierem

Matco Machine Gewicht

Gewicht

Matco Voedingsspanning

Voedingsspanning

U wilt een handzame semiautomatische palletwikkelaar waar u pallets in kunt rijden met een palletwagen? Kies dan voor de flexibiliteit, veiligheid, ladingszekerheid en topkwaliteit van de A-HS van Matco. Deze uitvoering met hoefijzer-draaitafel is mogelijk op de A100, A300 en A600. Om dit model te kunnen gebruiken, moeten de pallets wel tweeweg zijn en een open constructie hebben. Perfect geschikt dus voor europallets/EUR-pallets.

Altijd flexibel én makkelijk in te rijden

Welk model in hoefijzeruitvoering u ook kiest, u kiest altijd voor een flexibel in te zetten semiautomatische palletwikkelaar. U kunt hem gewoon op een andere plek neerzetten als hij daar nodig is, want hij zit niet vastgenageld aan de vloer. Als hij eenmaal staat, rijdt uw medewerker er zo in met de hand- of elektropalletwagen. 

Uiterst veilig uitgevoerd

Als uw medewerkers pallets in folie wikkelen met de A-HS van Matco, doen zij dat uiterst veilig. Deze semiautomatische palletwikkelaar is standaard uitgevoerd met een valbeveiliging op de foliewagen en indicatoren die aangeven wanneer de machine actief is. 

Vertrouw op componenten van A-merken

Welke semiautomatische palletwikkelaar u ook kiest met hoefijzer-draaitafel, ze zijn altijd voorzien van A-kwaliteit componenten. U kunt dan ook vertrouwen op absolute topkwaliteit. Al meer dan 40 jaar verzorgt Matco in eigen huis ontwerp, assemblage, programmeren, testen en inbedrijfstellen. Dat helpt u om steeds weer efficiëntieslagen te maken.

Hoe wilt u uw A-HS uitgevoerd hebben?

Doordat we onze semiautomatische palletwikkelaars modulair ontwerpen en bouwen, kunnen we ze eenvoudig afwerken op basis van uw wensen. Dus laat ons gerust weten hoe u de A-HS uitgevoerd wilt hebben en onze engineers zorgen ervoor. Afmetingen, koppelingen, de gebruikersinterface en testen op locatie: alles is naar wens aan te passen.

Altijd een servicemonteur in de buurt

Goed onderhoud is een must voor uw A-HS semiautomatische palletwikkelaar. Om downtime te minimaliseren komen we daarom volgens afspraak bij u langs voor preventief gepland onderhoud. Heeft u snelle service nodig? We hebben continu 20 servicemonteurs op de weg, dus bij hoge nood is er altijd een specialist in de buurt die u met spoed kan helpen. 

Gegarandeerde ladingszekering

Met de A-HS kunnen wij voldoen aan ladingszekering. Op het moment dat de pallet getransporteerd wordt met de vrachtwagen, is de lading gezekerd aan de pallet. Zo wordt voorkomen dat de lading los kan komen van de pallet, waarvoor u als producent verantwoordelijk bent.

Minimaliseer downtime

Onderhoudscontract

Wij weten hoe uw machine in elkaar zit, want we hebben hem zelf ontworpen en gebouwd. Bovendien hebben we een enorme voorraad reserveonderdelen en contracten met componentenleveranciers. Zo minimaliseren we uw downtime.

Terug naar overzicht
JORGE