Tel

Onze branches

Stortgoed & Solids

Wanneer het gaat om het wikkelen stortgoed & solids, zoals grind of cementpoeder in zakken, dan heeft Matco daar hele zware, robuuste wikkelaars voor. Daarbij kunt u kiezen uit semi-automatische palletwikkelaars en volautomatische palletwikkelaars met een draaitafel of draaiarm. Uiteraard hebben we ook mogelijkheden om stof- en waterdicht te wikkelen. Zo heeft u alle mogelijkheden om stortgoed & solids te verpakken zoals u dat wilt.

Contact

Optimaal voorbereid

Omdat het er in deze branche wat ruiger en stoffiger aan toe kan gaan, hebben we onze machines daar optimaal op voorbereid. Het zijn vrijwel allemaal dichte smeringen, de krans is afgedekt, er zit een hele kap omheen om stof tegen te gaan, er worden dichte sleepringen gebruikt: u kiest voor kwaliteit.

Whole-In-One concept

Een pallet goed wikkelen is een kunst. Daarbij komen allerlei zaken kijken. Zoals een optimale afstemming van de machine op de folie met de juiste eigenschappen, die afhankelijk zijn per inzet en product. Matco beheerst deze kunst als geen ander. U kunt bij ons terecht voor volledige ontzorging. Zet onze expertise in op het gebied van wikkelaars, inspectie & onderhoud, testen en het leveren van folie. Dat is ons Whole-in-one concept.

Advies op maat

De palletwikkelaars van Matco zijn het neusje van de zalm. Al ruim 40 jaar staat onze naam garant voor topkwaliteit op wikkelgebied. Vooral in deze branche komt onze expertise goed tot zijn recht. Ervaar het zelf! Neem contact op met onze experts voor advies op maat.

Terug naar overzicht
matco-1