Tel

Onze branches

Food & Beverage

In de branche food & beverage zijn vooral onze volautomatische palletwikkelaars zeer geliefd. Logisch, want hiermee bieden we een zeer breed scala aan machines, zodat ieder bedrijf hier wel iets van zijn gading vindt. En zo niet, dan maken we de wikkelaar helemaal op maat. Uiteraard hebben we ook mogelijkheden om stof- en waterdicht te wikkelen.

Contact

Koppeling met ERP-systeem en labelprinter

Belangrijk in deze branche is dat er een koppeling is tussen de wikkelaars en de ERP-systemen. Deze koppeling kunnen wij altijd verzorgen met onze Matco machines. Onze eigen programmeurs en engineers weten precies hoe ze u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen. Een labelprinter is een kleine, maar wel heel nuttige toevoeging aan een wikkelaar voor food & beverage. Wij zorgen ervoor dat deze printer efficiënt wordt aangestuurd met de data uit het ERP-systeem.

Een weegunit bespaart u kosten

Op veel van onze palletwikkelaars en transportsystemen kunnen wij een weegunit plaatsen als u dat wilt. Vooral voor transport in containers overzee moet het exacte gewicht van de lading bekend zijn. Door onze geïntegreerde weegschaal hoeft u hiervoor geen aparte handeling meer uit te voeren. We kunnen er een display aan koppelen of een printer: de keuze is aan u. Daarnaast kunt u eventueel ook labels scannen, hoogtes meten en etiketteren met dit palletwikkelsysteem. Wij verzorgen graag optimale efficiëntie en kostenbesparing voor u.

Whole-In-One concept

Een pallet goed wikkelen is een kunst. Daarbij komen allerlei zaken kijken. Zoals een optimale afstemming van de machine op de folie met de juiste eigenschappen, die afhankelijk zijn per inzet en product. Matco beheerst deze kunst als geen ander. U kunt bij ons terecht voor volledige ontzorging. Zet onze expertise in op het gebied van wikkelaars, inspectie & onderhoud, testen en het leveren van folie. Dat is ons Whole-in-one concept.

Advies op maat

De palletwikkelaars van Matco zijn het neusje van de zalm. Al ruim 40 jaar staat onze naam garant voor topkwaliteit op wikkelgebied. Vooral in deze branche komt onze expertise goed tot zijn recht. Ervaar het zelf! Neem contact op met onze experts voor advies op maat.

Terug naar overzicht
matco-5